Podívejte se na "Rock N Roll" Avril Lavigne

20.08.2013 17:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne - Rock N Roll
© facebook interpreta
Kanadská poprockerka Avril Lavigne přichází s již druhým videoklipem k chystané nové desce "Avril Lavigne", která vyjde začátkem listopadu. Pětiminutový snímek "Rock N Roll" ji představuje jako válečnici bojující se zlem.

Částečně animovaný a částečně hraný vizuál režíroval Chris Marrs Piliero, který v minulosti spolupracoval například s Britney Spears nebo Kelly Clarkson. Děj připomíná komiks plný padouchů, se kterými se zpěvačka coby superhrdinka musí vypořádat. V divokém klipu k úderné písničce tak o zábavu není nouze, nechybí ani dívčí polibky nebo medvěd s hlavou žraloka.

Skladba "Rock N Roll", o jejíž produkci se postarali Peter Svensson, Rickard Goransson a Martin Johnson, byla po pilotu "Here's To Never Growing Up" zvolena jako druhý singl z připravovaného pátého studiové alba poprockové princezny. Eponymní nahrávka měla původně vyjít již na konci září, vydání však aktuálně bylo přesunuto až na začátek listopadu. Fanoušci kanadské rebelky si tak na nástupce dva roky starého počinu "Goodbye Lullaby"musejí počkat ještě o pár týdnů déle.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY