Jessie J vydá nové album "Alive" koncem září

19.08.2013 08:21 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Jessie J - Alive
© facebook interpreta
Vzhledem k tomu, že chystanou druhou řadovou nahrávku Jessie J propagují již dva singly, dalo se očekávat, že slibovaná novinka pětadvacetileté Britky vyjde již velmi brzy. Zpěvačka nyní konečně ukončila všechny spekulace a odhalila název, datum vydání i obal desky.

Album pojmenované "Alive" se k fanouškům dostane již příští měsíc, konkrétně 23. září, jeho cover si můžete prohlédnout vlevo. První předzvěstí připravovaného počinu byl v květnu letošního roku uvolněný singl "Wild", na kterém Jessie hostovali i rappeři Big Sean a Dizee Rascal. Nedávno představený song "It's My Party" v Británii oficiálně vychází 15. září, tedy zhruba týden před vydáním desky.

První album Jessicy Ellen Cornish "Who You Are" se zejména na britském trhu dočkalo velké odezvy fanoušků, i proto se novinkový počin na ostrovech řadí k nejočekávanějším deskám roku 2013. Předprodeje byly zahájeny již nyní, přičemž Jessie J nabízí "Alive" rovnou v šesti verzích. Pokud budou chtít mít skalní příznivci populární Londýňanky ve sbírce všechny edice, může se zpěvačka těšit na zajímavý přírůstek do kasičky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY