Justin Bieber má zájem o Jacksonův Neverland

13.08.2013 19:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Justin Bieber
© dailymail.co.uk
Justin Bieber se po výstřelcích, jejichž množství jen za letošek převýšilo počet úspěšných singlů v dosavadní zpěvákově kariéře, rozhodl zklidnit. A jde na to doslova od lesa. Má totiž za lubem si koupit sídlo Michaela Jacksona Neverland. Na tento chytrý nápad přišel dle nedělníku Sunday People zpěvákův management.

"Justin má v poslední době mnoho problémů, takže by bylo pro něj nejlepší odejít z Los Angeles a žít klidnějším životem. Jeho tým má o něj starosti a snaží se, aby se situace uklidnila a zpěvák byl šťastný. Chtěli by, aby se přestěhoval na klidnější místo," řekl listu zdroj, který se pohybuje v blízkosti zpěváka.

Tento ranč je jedním ze čtyř, mezi kterými se Bieber rozhoduje. Neverland má ale zatím u tohoto teenagera nejvyšší akcie. I když ho chce opravit, již nyní by se mu tam nežilo špatně. Kdykoliv by se mohl projet na kolotoči, jít utratit pár šestáků do herny, zaplavat si v bazénu a navštívit místní zoo. Hlad by dokázala zahnat a žízeň zchladit restaurace a pokud by se mu třeba při povečerníčkovém návratu podařilo něco podpálit, díky požární stanici by si nemusel dělat tolik starosti o další osud tohoto krásného místa.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY