Nový živák Madonny byl přesunut na září

11.08.2013 09:45 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Madonna - MDNA World Tour
© Interscope
Fanoušci Madonny se již začátkem září dočkají nové živé nahrávky brzy pětapadesátileté popové legendy. Záznam z loňského turné k neúspěšnému albu "MDNA" vyjde v několika variantách, pořídit si jej budete moci na CD, DVD, Blue-ray a v rámci speciálního deluxe balíčku.

Oficiální datum vydání novinky je stanoven na 9. září, v některých zemích však bude prodej zahájen již 6. září. Živák měl být původně na trh uveden už v srpnu, nakonec se však celý proces o pár týdnů pozdržel.

Tracklist "MDNA World Tour" vypadá takto: Virgin Mary (Intro), Girl Gone Wild, Revolver, Gang Bang, Papa Don't Preach, Hung Up, I Don't Give A, Best Friend (Video Interlude), Express Yourself, Give Me All Your Luvin, Turn Up The Radio, Open Your Heart/Sagarra Jo, Masterpiece, Justify My Love (Video Interlude), Vogue, Erotic Candy Shop, Human Nature, Like a Virgin Waltz, Love Spent, Nobody Knows Me (Video Interlude), I'm Addicted, I'm a Sinner, Like a Prayer, Celebration.

Loňské velkolepé turné čítalo celkem osmaosmdesát koncertů a Madge přineslo do kasy více než tři sta milionů dolarů. Nahrávka "MDNA", kterou šňůra propagovala, se však s velkými úspěchy nesetkala. Zatím poslední řadové album královny popu dvacátého století se například v USA neumístilo ani mezi čtyřicítkou nejžádanějších nosičů roku 2012. Podobně dopadly také všechny singly.

Kontroverzní zpěvačka oslavila nedávno třicet let na hudební scéně. Debutové album "Madonna" vyšlo 27. července 1983. Od té doby natočila interpretka celkem dvanáct studiových desek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY