Chystané album Chrise Browna "X" bude zřejmě tím posledním

09.08.2013 08:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Chris Brown
© facebook.com/chrisbrown
Připravované studiové album "X" bude možná tím posledním, co Chris Brown nachystá. Zpěvák to naznačil na svém Twitteru. "Neboj se, mainstreamová Ameriko, album 'X' bude zřejmě mé poslední. Být slavným je skvělé, když je to kvůli vaší hudbě a talentu. Už jsem unavený z toho být slavný za chybu, co jsem udělal, když mi bylo osmnáct. Jsem v pohodě a je to za mnou!"

Tímto tweetem tak kontroverzní zpěvák pravděpodobně naráží na událost z roku 2009, kdy napadl svoji tehdejší přítelkyni Rihannu. Problémy se svým nezkrotným egem má i dnes.

Byl totiž obviněn z dopravní nehody, kterou měl způsobit v květnu. Po havárii z místa přestupku ujel a řidičce druhého vozidla odmítl oznámit číslo svého technického průkazu. Navrch jí předal i mylné informace ohledně své pojistky. Proto mu soud v červnu na základě žádosti prokurátora zrušil podmínečný trest kvůli incidentu s Rihannou. Brown byl propuštěn na svou vlastní zodpovědnost s tím, že se 15. srpna k soudu zase poslušně vrátí. Poté může soudce potvrdit, zda byla nehodou porušena podmínka, a na zpěváka uvalit až čtyřletý trest odnětí svobody.

Chris Brown zatím natočil pět desek a 20. srpna by mělo vyjít avizované šesté studiové album "X". Za desku "F.A.M.E." z roku 2011 získal Grammy v kategorii Nejlepší r'n'b album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY