Hayley Williams z Paramore šokuje fanoušky: obarvila se na modro

09.08.2013 09:30 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Paramore
© paramoreeh.tumblr.com
Mezi základní poznávací znamení hlavní hvězdy amerických Paramore, charizmatické Hayley Williams, vždy patřila její červená hříva. O to větší šok tak způsobily nové fotografie rockového tria z Tennessee, na kterých je frontmanka zachycena s modře obarvenými vlasy.

Snímky byly pořízeny při natáčení nového videoklipu k "Ain't It Fun". Ti, kteří Paramore sledují dlouhodobě, vědí, že v minulosti již jednou zpěvačka barvu vlasů nečekaně změnila. Stalo se tak v roce 2009, kdy se na nějakou dobu prezentovala coby blondýna. Vidět ji takto fanoušci mohli i ve videoklipu k písni "Brick By Boring Brick".

Změna však zřejmě nebude trvalým jevem, ale spíše krátkodobým výstřelkem. "Je teď tolik možností, jak si obarvit vlasy - spreje, křídy, …, takže to nemusí být trvalá změna. Když se rozhodnu, že budu mít na den modré vlasy, tak budu mít prostě den modré vlasy," uvedla Williams.

Novým klipem formace už počtvrté vizuálně upozorní na dubnovou desku "Paramore", kterou v červnu živě představila také v Praze. Turné samozřejmě pokračuje i nadále, před pár dny dokončila skupina sérii vystoupení po jihoamerickém kontinentu, kde fanoušci na místech koncertů často stanovali i dva týdny před vystoupením.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY