Ewa Farna zpívala pro půl milionu lidí. Dělala předskokanku Nelly Furtado

07.08.2013 14:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ewa Farna a Nelly Furtado
© management Ewy Farne
Ewa Farna zažila jeden z dalších mezníků své už tak bohaté kariéry. Zazpívala si totiž v polském Štětíně na akci Final Regat Wielkich Zaglowcow. Jako support hlavní hvězdy večera, kanadské zpěvačky Nelly Furtado, interpretovala své písně pro uši půl milionu lidí.

Farna dostala prostor pro hodinový koncert a s Nelly Furtado se posléze i krátce střetla (viz fotografie). I když má díky natáčení nové desky práce až nad hlavu, toto pozvání nemohla odmítnout. "Dostala jsem takovouhle nabídku a neváhala jsem. Vybral si mě management Nelly Furtado společně s ní. Organizátoři mi oznámili, že očekávají čtyřsettisícovou návštěvu a nakonec přišlo lidí ještě víc. Byl to celosvětový sjezd jachtařů a nemohla jsem se dočkat, co to bude. V Polsku vystupuji velmi často, koncerty jsou tam skvělé, ale tolik lidí jsem si jednoduše neuměla představit," citoval Farnou server hudba.sk.

Bývalá porotkyně SuperStar avizovala původně až čtyři nové desky. Zatím své síly napíná k regulérnímu řadovému albu. V mnohých dalších aktivitách ji totiž brzdí problémy s hlasivkami, se kterými bojuje už právě od závěru talentové soutěže.

Farna prorazila v roce 2006 s albem a titulním hitem "Měl's mě vůbec rád". Následujícími deskami "Ticho" a "Virtuální" potvrdila svůj progres a příklon k dospělejšímu popu. Dokonce si troufá i na desku v jazzovém hávu, kterou má v plánu natočit hned po vydání řadového alba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY