Vyhrajte 5 x CD Love, Whitney od Whitney Houston // 2 x CD Henryho Rollinse a dvě vstupenky na pražský koncert

10.02.2002 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Všechny příznivce soutěží opět vítám, protože i tento týden u nás můžete vyhrát cédéčka a vstuopenky. Takže se do toho můžete pustit!

Whitney Houston - Love, Whitney
© facebook interpreta
Jak asi všichni víte, 14. února se odehraje Valentýn, svátek všech zamilovaných. A co jiného je k podobnému svátku lepší, než zamilované cédéčko. Pět z vás tak od nás a vydavatelství BMG může dostat nový výběr pomalých a zamilovaných skladeb od Whitney Houston s názvem "Love, Whitney". Na desce najdete všechny její pomalé hity včetně "I Will Always Love You" či "I Have Nothing" a k zamilovanému večeru se deska bude určitě hodit. Pokud chcete svůj protějšek albem obdarovat, zkuste projít naším hudebním kvízem a třeba budete jedním z výherců právě vy!

Do kvízu o 5 x CD Whitney Houston "Love Whitney" vstoupíte tady.

Henry Rollins
© Henry Rollins
Druhou soutěž pořádáme ve spolupráci s pražským Palácem Akropolis a na své si přijdou příznivci poněkud tvrdší hudby. Dva z vás totiž vyhrají vstupenku na koncert Rollins bandu, který se uskuteční 22. února, a další dva získají jejich cédéčko. O celé akci se více dozvíte tady, a pak už se můžete pustit do soutěže.

Do kvízu o 2 x CD a dvě vstupenky na Rollins Band vstoupíte tady.

Pravidla hudebního kvízu:
Kvíz obsahuje celkem deset otázek (Rollins Band pět), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat. A pokud nezodpoví vše správně nikdo, budeme stejným systémem vybírat z těch, kdo odpověděl správně na 9 otázek nebo 8...

Výherci soutěží z minulého týdne - CD kapely Blue "All Rise" dostanou Martin Chrenko ze Sázavy, Petr Varkoček z Ostravy, Tereza Welszarová z Hodonína, Silvie Záhumenská z Olomouce a Libor Akrman z Prahy. CD The Fall vyhráli Petr Osoba z Teplic nad Metují, Marek Štumpf z Nové Paky a Michal Hanzl z Litoměřic, vstupenku na koncert Tomáš Fridrich a Eva Ložeková z Prahy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY