Tomáš Klus začne v září nahrávat nové album

05.08.2013 19:15 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Tomáš Klus
© osobnosti.cz
Příznivci písničkáře Tomáše Kluse by se již koncem roku měli dočkat nového alba svého idolu. Úřadující zlatý slavík se totiž v září chystá do studia, kde by měl nový materiál začít nahrávat. Jeho vydání je pak naplánováno právě na závěr roku 2013.

Zpěvák se čtvrtou řadovou deskou pokusí navázat na veleúspěšný počin "Racek" z roku 2011. Nahrávka pyšnící se více než padesátitisícovým prodejem se totiž i skoro dva roky po vydání řadí mezi nejžádanější alba na českém hudebním trhu. Bývalý sportovec za ni navíc posbíral dechberoucí množství různých hudebních ocenění.

Chystaná novinka však bude podle Tomášových slov jiná než jeho předchozí desky. "Bude tematicky velmi odlišná od těch ostatních, protože jsem už asi vyčerpal studnici zhrzených lásek a strachu ze samoty. Uvědomil jsem si, že tyhle strachy jsou zbytečné," vysvětluje sedmadvacetiletý hudebník.

Před pobytem ve studiu však ještě Kluse čeká několik srpnových koncertů. Pomalu dojíždí své turné "Konečně venku" a kromě toho tradičně objíždí tuzemské festivaly.

Před nedávnem se také otec tříměsíční Josefínky pracovně rozešel se svou dlouholetou manažerkou Barbarou Falgeovou. "Děkuji za nádherných a nezapomenutelných šest let Tomáši Klusovi, Jiřímu Kučerovskému, celé kapele i týmu cílová skupina. Také bych chtěla poděkovat fanouškům, díky nimž můžeme zažívat sen a díky kterým máme vyprodané koncerty, řadu hudebních ocenění a mnoho prodaných alb. Neodcházím lidsky, ale pracovně. Jsem manažerka, ale také holka, která má svůj věk a chce rodinu. Jsem šťastná a spokojená, protože vím, že můžu v klidu předat štafetu Radomíru Pivodovi, který se od září stává manažerem kapely," uvedla ke svému odchodu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY