Tina Turner se vdala, svatbu oslaví koncem července

11.07.2013 09:43 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Tina Turner
© vogue.de
To, o čem se už nějakou dobu mluvilo, se nakonec stalo skutečností. Novopečeně švýcarská zpěvačka Tina Turner se vdala. Podle informací serveru bunte.de si před několika týdny vzala za muže svého dlouholetého přítele, hudebního producenta Erwina Bacha. Svatba proběhla v utajení (čti "bez zájmu médií"), následná hostina už ale tak tajná nebude.

Novomanželé uspořádají party 21. července buď ve své rezidenci v Curychu, nebo na zahradě svého sídla v Küssnachtu (v tomto se zdroje rozcházejí). Mezi hosty nebude chybět Eros Ramazzotti nebo Giorgio Armani, který nevěstě navrhne šaty, které, jak se nechal slyšet, nebudou bílé. Na rozdíl od oblečení všech přítomných - bílá barva totiž na akci plné orchidejí a zpěvaččiných nejoblíbenějších pochoutek bude povinným dress codem. Že půjde o pořádný mejdan, naznačuje fakt, že Tina Turner rozeslala svým sousedům dopis, v němž se předem omlouvá za zvýšenou hladinu hluku.

S Erwinem Bachem se Tina seznámila v roce 1985 při nahrávání v Londýně, chodit spolu začali o rok později. Ve Švýcarsku spolu žijí od roku 1994, letos v dubnu získala rocková babička švýcarské občanství.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY