Peha stále marně hledá nástupkyni Katky Knechtové

11.07.2013 10:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Peha
© presov.korzar.sme.sk
Již v roce 2008 odešla z prešovské kapely Peha její tehdejší frontwoman Katarína Knechtová. Zbytek kapely od té doby bez úspěchu hledá následovnici, se kterou by mohl začít psát nové písně a koncertovat. Během uplynulých let se chlapci dostali do kontaktu s desítkami zpěvaček, ale jen dvě z nich byly opravdu blízko spolupráce. Nakonec neklapla žádná z nich.

"Stále hledáme zpěvačku. Kdo má chuť se živit profesionálně zpěvem, skládat nové písně a koncertovat, s tím se rádi potkáme a popovídáme v nahrávacím studiu Umpax," řekl kytarista kapely Karol Sivák. Zájemkyně se mohou ozvat na mail pehaband@gmail.com.

Právě Sivák společně s bubeníkem Martinem Migašem v roce 1997 kapelu založili. Všechna čtyři studiová alba - "Niečo sa chystá", "Krajinou", "Experiment" a "Deň medzi nedeľou a pondelkom" + vydali právě s Knechtovou. Díky singlům "Hlava vinná, telo nevinné", "Diabol-anjel", "Naoko spím" a hlavně poslední desce s megahity "Spomaľ" a "Za tebou" si kapela získala v Česku i na Slovensku velké renomé a tisíce fanoušků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY