Podívejte se na "Burn" Ellie Goulding

09.07.2013 16:17 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding - Burn
© facebook interpreta
Je tomu teprve pár dní, co britská elektropopová hvězda Ellie Goulding představila svůj nový singl "Burn". Nyní se skladba dočkala i videoklipu. Song napsal frontman formace OneRepublic Ryan Tedder a původně byl určen pro jinou britskou zpěvačku - Leonu Lewis. Ta ho však nakonec odmítla, a tak se písně ujala šestadvacetiletá Ellie. Produkci novinky obstaral Greg Kurstin.

V klipu nečekejte žádný složitý děj, vizuál působí jako velká letní party, na které se hlavně tančí. Zpočátku to vypadá na menší akci s pár přáteli. Na konci videa je však interpretka obklopena na dráze letiště stovkami skotačících lidí a tisíce malých svítících indikátorů v poli vytvoří v úplném závěru zpěvaččino logo EG.

Singl "Burn" je předzvěstí chystané reedice alba "Halcyon". Ta vyjde pod názvem "Halcyon Days" 26. srpna a kromě skladeb ze základní edice bude obsahovat dalších deset nových písní. Samotný singl vychází ve Velké Británii týden před deskou, tedy 18. srpna. Zdá se, že umělkyně, která na jaře letošního roku odehrála svůj pražský koncert v SaSaZu, ještě v Halcyon éře zdaleka neřekla své poslední slovo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY