Annie se po čtyřech letech vrací s novým EP "The A&R"

10.07.2013 18:18 - Ondřej Kiedroň | foto: facebook interpreta

Annie - The A&R EP
© facebook.com/anniemelodymusic
Norská cukrkandlová královna Annie je se svými dvěma alby Anniemal (2004) a Don't Stop (2009) známá hlavně čtenářům nejrůznějších hudebních blogů a milovníkům nezávadného popu. Párkrát to sice zkoušela u velkého labelu, vždycky se však vrátila k nezávislému vydávání svých bonbónků pro fanoušky, kteří nejsou líní si hudbu na internetu a v obchodech s vinyly pečlivě vyhledávat.

Tato křehká blondýnka z Bergenu má na kontě spolupráce s mnoha význačnými jmény hudebního průmyslu, jakými jsou například Paul Epworth, producentský tým Xenomania, duo Röyksopp nebo Richard X.

Právě poslední jmenovaný stojí za produkcí nového EP, se kterým se Annie vrací na scénu po necelých čtyřech letech. "The A&R EP" nabídne pět zbrusu nových tracků a soudě podle první ochutnávky "Back Together" (jejíž spoluautorkou je Victoria Hesketh aka Little Boots) se milovníci popu z přelomu 80. a 90. let opravdu mají na co těšit. Aby jejich dílko nebylo polovičaté, vyřádili se A&R i na obalu nové nahrávky. Ta vyjde na Richardově labelu Pleasure Masters 5. srpna.

První ukázkou nového materiálu se v dubnu stala pocta rave kultuře začátku 90. let "Tube Stops And Lonely Hearts", doplněná podivným skládankovým videem ve stylu Lany Del Rey. Kromě toho si Annie zahostovala v singlu "Take A Look At The World" Ralpha Myerze. Na EP bychom osamělá srdce i Ralpha Myerze sice hledali marně, zato se setkáme s Ralphem Macchiem.

Pro úplnost tedy ještě doplníme tracklist "The A&R EP": Back Together, Hold On, Ralph Macchio, Invisible, Mixed Emotions.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY