The Killers si dají dlouhou pauzu, potřebují se věnovat rodinám

25.06.2013 08:33 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

The Killers
© last.fm
Američtí rockeři The Killers sice zažívají úspěšné období, ve kterém propagují povedenou desku "Battle Born", ale zřejmě to bude na dlouhou dobu poslední nahrávka, kterou od nich uslyšíme.

Bubník Ronnie Vannucci totiž prozradil, že kytarista Dave Keuning se nyní potřebuje věnovat otcovským povinnostem. "Z Davea se stává skutečný taťka, a tak chce více volna. Naprosto to respektujeme, protože nahrávání a koncertování zabere s každým albem přibližně dva a půl roku pořádné práce po celém světě - nebo i víc, když se daří," vysvětlil současnou situaci.

"Tvořit písničky je ta jednodušší část. Těžké na naší práci je ale všechno to promo okolo, které vás odvádí od rodiny," posteskl si muzikant. Nakonec se Vannucci zamyslel nad eventualitou, že na dlouhodobou pauzu skutečně dojde: "Pokud si fakt dáme na čas přestávku, mohl bych natočit další sólové album. Anebo kdyby snad měl onemocnět bubeník z Queens Of The Stone Age, budu se rvát o místo u nich."

Zpráva přichází krátce poté, co frontman Brandon Flowers odhalil svou touhu nahrát druhou sólovku. Jak to tak vypadá, po skončení turné na ni bude mít skutečně dostatek času. A přitom ještě v březnu kapela prohlašovala, že už pracuje na nových skladbách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY