Anna Veselovská vydává debutové album "10 rozdielov"

14.06.2013 10:59 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

Anna Veselovská - 10 rozdielov
© facebook interpreta
Anna Veselovská zveřejnila nové informace o své debutové desce. Vydání alba "10 rozdielov", které předchází pilotní singl "Lepší ako sme", ohlásila na 21. června.

Anna vydává svůj první počin po roce od skončení soutěže Hlas Česko Slovenska, kde se dostala do finále. "10 rozdielov" obsahuje jedenáct písní, na osmi z nich se autorsky podílela sama zpěvačka. Hlavním producentem desky se stal frontman kapely IMT Smile Ivan Tásler.

"Když jsem přišla poprvé do studia, měla jsem pocit, jako když se léta známe. Ivan ve mně jakožto hudební profesionál nikdy nevyvolal pocit, že jsem začátečník," pochvaluje si spolupráci Veselovská.

K téměř ročnímu procesu nahrávání alba prozradila Anna následující: "Nahrávání probíhalo formou jakési jam session. Všech pět v kapele si nás sedlo do kruhu jako dvanáct měsíčků kolem ohně a jen jsme hráli a hráli. To nejlepší se nakonec použilo do jednotlivých písní. Vzhledem k tomu, že jsem se během natáčení věnovala i škole, některé písně jsem musela dokončit mimo nahrávací studio."

A takto vypadá tracklist celé desky: "Lepší ako sme", "Stačilo povedať", "Pár nepár", "Platne", "10 rozdielov", "Všetko je len takou hrou, "Možno viem", "Neverím", "Krídla", "Na ceste", "Prvá posledná".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY