Sabina Křováková i Štefan Pčelár vydali svá debutová alba

11.06.2013 16:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sabina Křováková
© facebook.com/SabinaKrovakovaofficial
Sabina Křováková si možná myslela, že po finále letošní SuperStar ji konečně čeká alespoň troška oddychu, ale mýlila se. Ihned musela odjet do Bratislavy, kde ve čtyřech nahrávacích studiích během několika málo dní nachystala k vydání své první album. Na něm samozřejmě není možno čekat autorské skladby, popřípadě nějaký nový a překvapivý materiál, jsou na něm písně, které zpěvačka předvedla ve finálových kolech této talentové soutěže a díky nimž si ji oblíbilo tolik lidí.

Ředitel televize Markíza Peter Bednár už dokonce server hudba.sk informoval o skutečnosti, že album má za sebou i křest. Samotnou Křovákovou ten samý portál citoval takto: "Nahrát za dva dny album, to mi dalo řádně zabrat. Ale myslím, že výsledek naší snahy lidi potěší a doufám, že se jim bude CD líbit. Teď chci co nejdřív vydat desku s vlastními skladbami."

Na CD Sabiny Křovákové jsou tyto písně: What's Up? (4 Non Blondes), One Of Us (Joan Osborne), Cry Baby (Janis Joplin), Bitch (Meredith Brooks), I Don't Want To Miss A Thing (Aerosmith), Who Knew (Pink), Stop! (Sam Brown), Thorn (Natalie Imbruglia), Ironic (Alanis Morissette), Survivor (Die Happy / Destiny's Child).

Pod takovým tlakem už není poražený finalista Štefan Pčelár. Ani on sice s albem zbytečně nevyčkával, ale na jeho CD se objevily přímo televizní nahrávky, které Pčelár ve studiu nepřezpívával.

Prostor na jeho desce dostaly tyto písně: Feeling Good (Muse / Cy Grant), A Little Less Conversation (Elvis Presley), Bozk (IMT Smile), Beat It (Fall Out Boy / Michael Jackson), Kiss From A Rose (Seal), Wish You Were Here (Pink Floyd), Viva La Vida (Coldplay), Don’t Stop Me Now (Queen), Ak nie si moja (Vašo Patejdl), Wonderwall (Oasis), Easy (Faith No More / Commodores), Strong (Robbie Williams), Impossible (James Arthur / Shontelle), Hollywood Hills (Sunrise Avenue), Balada (Gustavo Lima), Can't Take My Eyes Off You (James Arthur / Bonnie Raitt), Somewhere Over The Rainbow (Israel Kamakawiwo'ole / Judy Garland), Paradise (Coldplay), Set Fire To The Rain (Adele), Dance With Somebody (Mando Diao).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY