Poslechněte si "Came Back Haunted" Nine Inch Nails

10.06.2013 10:58 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Nine Inch Nails - Came Back Haunted
© facebook interpreta
Poté, co byl letos v únoru ohlášen comeback amerických Nine Inch Nails, nabraly věci okolo projektu Trenta Reznora rychlý spád. Před pár dny jsme se tak třeba náhle, bez předešlých varování dozvěděli, že nová studiová nahrávka, na kterou se čekalo přes pět let, je už kompletní.

A nyní je venku také první singl. Byla na něj vybrána skladba "Came Back Haunted", která vám zvukově možná bude připadat jako kombinace starých NIN z debutu s érou od čtvrtého "With Teeth". Nejvíc pak stylově navazuje na poslední řadovku "The Slip". Song si poslechněte pod článkem.

Při vytváření singlového obalu se Reznor dal opět do kupy s britským výtvarníkem Russellem Millsem. Už v roce 1994 spolu pracovali na "The Downward Spiral", dále například i na remixové kompilaci "Further Down The Spiral". Jeho umělecký rukopis poznáte na přebalu bezpečně.

Kompletním albem s pořadovým číslem osm, ale také "Halo 28", si svou diskografii budete moci doplnit 3. září. Očekávejte ho pod titulem "Hesitation Marks". Do té doby nás určitě čeká ještě několik ukázek a možná i nějaký videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY