Podívejte se na "Live It Up" Jennifer Lopez a Pitbulla

20.05.2013 19:44 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez feat. Pitbull - Live It Up
© facebook interpreta
Po oznámení, že nový singl Jennifer Lopez "Live It Up" si do parády vzali Pitbull a RedOne, zavládlo mezi fanoušky jak nadšení, tak mírné zděšení. Přece jenom Pitbullovo štěkání se neustále pohybuje v uzavřeném intervalu od nuly do jedné a RedOne ze svého hitového pytlíku vytahuje pořád stejné barevné kuličky. Premiéra singlu začátkem května dala vědět, že ačkoli zděšení bylo oprávněné, JLo bude mít letošní letní sezónu opět v hrsti.

Scénář se opakuje i v samotném vizuálním provedení. Videoklip plný tance, zábavy, proudu šampaňského a všudypřítomného product placementu koresponduje s konceptem samotné skladby. Zpěvačka ve zhruba čtyřech minutách vystřídá snad patery šaty, a zatímco v červeném latexovém oblečku si mnozí vzpomenou na Britney Spears a její svůdné pohyby ala kroucení hlavy, v černé peřové róbě se opět potvrdí, že JLo na svých třiačtyřicet rozhodně nevypadá.

Samotný singl obsahuje vše, co by nová hymna léta měla mít. Podobných songů tady však bylo mnoho a nelze se neubránit pocitu, že "Live It Up" tak trochu připomíná "Starships" Nicki Minaj. Ve výsledku je to ale úplně jedno, protože fanoušci budou milovat singl tak či tak. Trilogie "On The Floor-Dance Again-Live It Up" tak možná zpěvačce opět zaručí místo mezi královnami diskoték.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY