Bill Wyman nechce hrát s Rolling Stones, má na práci lepší věci

22.05.2013 10:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rolling Stones
© facebook.com
Rolling Stones začali v loňském roce slavit padesát let na scéně, a aby ty oslavy měly lahodnou příchuť, zahrál si s nimi na třech koncertech i Bill Wyman, který byl nedílnou součástí kapely v letech 1962-93.

"Oslovili mě, jestli bych se k nim nechtěl na tři dny přidat. Zdálo se mi to fajn, tak jsem na to kývl, jenže pak se ukázalo, že po mně chtějí odehrát jen dvě skladby, což pro mě bylo dost zklamání. OK, děti mě viděly na pódiu se Stones, ale už bych to nezopakoval."

Wyman poté dodal, že moc podobným reunionům a comebackům kapel v původním složení nevěří. Přirovnal je i k setkání spolužáků po letech. "Nebo jako když se vrátíte k bývalému partnerovi. Prostě to nefunguje a nefungovalo by to ani po muzikantské stránce. Pět minut, proč ne. Ale už nikdy víc. Není čeho litovat, pořád jsme kámoši." Aby svým slovům dodal váhu, přidal, že má lepší věci na práci, než hrát s Rolling Stones...

Stouni samotní se ponořili do víru oslav. V květnu a červnu mají v plánu turné "50 And Counting" i vystupování na festivalech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY