Axl Rose si chce pořídit tygra

09.05.2013 14:03 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Axl Rose
© PA
Axl Rose patrně stále nevyrostl ze svých divokých let, kdy si naplno užíval peněz, slávy, drog a žen. Nyní dostal další ze svých bizarních nápadů. Chce si pořídit tygra. V New Yorku byl spatřen po boku hollywoodských hvězd Leonarda DiCapria, Tobeyho Maguirea, Jonaha Hilla a Michaela K. Williamse.

"Seděli u VIP stolu obklopeni velkou ochrankou. Vypadali jak novodobí Rat Pack. Axl byl se svým dámským harémem a vykládal skupině o svých plánech koupit si tygra," sdělil zdroj listu New York Post. Pod pojmem Rat Pack (Krysí smečka - pozn. red.) je třeba si představit slavnou pánskou společnost, kde se scházeli legendární pěvci Frank Sinatra, Dean Martin či Sammy Davis Jr.

Jedenapadesátiletý Rose je frontmanem kultovní kapely přelomu osmdesátých a devadesátých let Guns N' Roses. Právě v té době žali největší úspěchy s deskami "Use Your Illusion I" a "II" či "The Spaghetti Incident". V roce 2008 vydali už bez kytaristy Slashe a dalších zakládajících členů album "Chinese Democracy", se kterým stále objíždějí svět.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY