Steve Jocz opouští kapelu Sum 41

19.04.2013 10:19 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Steve Jocz
© facebook.com
Steve Jocz opustil kapelu Sum 41. Jeden ze zakládajících členů formace to oznámil na facebookových stránkách skupiny, důvod rozhodnutí si však nechal pro sebe.

"S lítostí oznamuji, že jsem se rozhodl opustit Sum 41. Jezdit na turné s touto kapelou byla úžasná zkušenost, díky které jsme se dostali z naší staré zkušebny v suterému domu mých rodičů do mnoha zemí na celém světě. Měl jsem příležitost vidět a zažít takové množství věcí, za což jsem skutečně vděčný. Chci poděkovat všem našim fanouškům za uplynulých sedmnáct let, užil jsem si to. Ještě jednou díky. Stevo," napsal jedenatřicetiletý rodák z kanadského Ajaxu v provincii Ontario.

Právě před sedmnácti lety založil Jocz tuto formaci společně s Derickem Whibleyem a Davem Bakshem. Kytarista Baksh odešel už v roce 2006. Debutové album, vydané v roce 2001, se jmenovalo "All Killer, No Filler" a zatím poslední pátá studiovka z roku 2011 nese název "Screaming Bloody Murder". Kapela pracuje na jeho následovníkovi, kterého slíbila vydat ještě letos. Je však otázkou, do jaké míry datum vydání ovlivní nové okolnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY