Soundtrack k filmu "Velký Gatsby" vyjde 6. května

19.04.2013 17:31 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Různí - The Great Gatsby (soundtrack)
© facebook interpreta
Nejhvězdnějším soundtrackem tohoto roku bude patrně hudební doprovod k filmu "Velký Gatsby". Snímek je natočený podle románu Francise Scotta Fitzgeralda z roku 1925 a režíroval ho Baz Luhrmann. V hlavní roli Nicka Carrawaye hraje Tobey Maguire a v roli milionáře Gatsbyho diváci uvidí Leonarda Di Capria. Ženu, do které je celý život zamilovaný, si zahrála Carey Mulligan.

Album vyjde oficiálně 6. května a budou na něm i nové písně od Lany Del Rey nebo Beyoncé. Manžel Beyoncé, rapper Jay-Z, přispěl na sampler písní "100 Dollar Bill" a navíc je i výkonným producentem alba. Na něm se v základní verzi objeví čtrnáct písní, v síti Target bude speciální edice, jež obsahuje tři písně navíc.

Tracklist alba je následující: Jay-Z - 100 dollar Bill, Beyoncé & André 3000 - Back To Black (cover písně od Amy Winehouse), will.i.am - Bang Bang, Fergie, Q Tip & GoonRock - A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), Lana Del Rey - Young And Beautiful, Bryan Ferry with The Bryan Ferry Orchestra - Love Is The Drug, Florence and The Machine - Over The Love, Coco O. of Quadron - Where The Wind Blows, Emeli Sandé and The Bryan Ferry Orchestra - Crazy in Love (cover písně od Beyoncé a Jay-Z), The xx - Together, Gotye - Hearts A Mess, Jack White - Love Is Blindness, Nero - Into the Past, Sia - Kill and Run.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY