Ozzy Osbourne znovu propadl drogám a alkoholu. Teď je čistý

17.04.2013 14:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Ozzy Osbourne
© rollingstone.com
Kdo by si snad myslel, že Ozzy Osbourne již dávno skoncoval se svými démony - hlavně drogami a alkoholem - musí být docela zklamán. Před několika dny totiž zpěvák na svých facebookových stránkách vydal prohlášení, že jim v minulých měsících opět propadl a zhruba do začátku března hodně ubližoval své rodině a blízkým.

"Během minulého roku a půl jsem pil a bral drogy. Bylo to pro mě velmi temné období a choval jsem se hrozně k lidem, které mám nejraději - ke svojí rodině. S radostí však oznamuji, že již čtyřiačtyřicet dní jsem čistý," oznámil světu.

Ani drby o rozpadajícím se manželství se Sharon Osbourne ho nenechaly chladným. "Abych věci uvedl na pravou míru. Sharon a já se nerozvádíme. Jen se snažím být lepším člověkem. Rád bych se omluvil Sharon, své rodině, přátelům, kolegům z kapely a fanouškům za své šílené chování během tohoto období."

Rozdíly mezi ním a manželkou trošku více vysvětlil v listu The Sun: "Sharon je posedlá showbyznysem. Ale to není nic pro mě. Dejte mi s tím pokoj. Sharon mě pořád představuje lidem, které neznám a ani nechci poznat. Reality show byl Sharonin nápad. Nikdy jsem nechtěl dělat tu věc do televize, nikdy jsem se tímto nechtěl stát. Nesnáším, když se vidím v televizi. Nikdy jsem se nedíval na jediný díl. Sharon si tím udělala kariéru, ale mě to nezajímá. Nemám rád showbyznys."

I přes tyto problémy dokázal Osbourne spolu s ostatními kumpány klasické sestavy Black Sabbath mimo Billa Warda připravit album "13", ke kterému kapela pojede obří turné a v rámci něhož nevynechá ani matičku Prahu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY