Ciara dokončila novou desku. Vydání bylo stanoveno na červenec

23.04.2013 10:04 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Ciara - Ciara
© facebook interpreta
Americká kráska Ciara má své největší hudební úspěchy již zřejmě za sebou a ani řada singlů, jež by se mohly zařadit do škatulky neštěk-po-nich-ani-pes, ji neodradilo od nahrávání nového materiálu. Toho se dočkáme 8. července, kdy zpěvačka vydá svou pátou studiovou desku.

Novinka se původně měla jmenovat "One Woman Army", samotná zpěvačka ale v první polovině dubna upřesnila, že od tohoto plánu sešlo a album pojmenuje čistě a jednoduše po svém jméně. Na sociálních sítích poté začala zveřejňovat názvy jednotlivých skladeb, které se na albu objeví. 15. dubna byl oznámen i poslední song, a vzešel tak ve známost kompletní tracklist. Bude obsahovat celkem jedenáct kousků včetně současného singlu "Body Party".

Na desce spolupracovali hudebníci jako rapper Future, dále Soundz, Mike Will Made It či zpěvačka Wynter Gordon. Svou troškou do mlýna přispěla i Nicki Minaj, kterou uslyšíme v úvodním tracku "I’m Out". Rapperka tím Ciaře oplatila spolupráci z alba "Pink Friday: Roman Reloaded (The Re-Up)" ve skladbě "I’m Legit". Japonská verze nahrávky nám přinese k dobru ještě tři bonusové tracky navíc. Kompletní seznam skladeb naleznete níže.

Nová deska ke všemu vůbec poprvé vychází na labelu Epic Records, u něhož je Ciara podepsána od července 2011. Kontrakt u Jive Records byl ukončen z důvodu nedostatku proma a minimální finanční podpory, na kterou si interpretka často stěžovala. Mělo to za následek bídné umístění v hitparádových žebříčcích dvou posledních desek "Fantasy Ride" z roku 2009 a zejména "Basic Instict" z roku 2010.

Ciara má na svém kontě prozatím čtyři studiové nahrávky, za tu první "Goodies" získala trojité platinové ocenění. Mezi její nejúspěšnější singly se zařadily "Goodies", "1,2 Step" s rapperkou Missy Elliott či mezinárodní hit "Love Sex Magic" s Justinem Timberlakem.

Tracklist je následující: I’m Out (feat. Nicki Minaj), Sophomore, Body Party, Keep On Lookin‘, Read My Lips, Where You Go (feat. Future), Super Turnt Up, DUI, Livin‘ It Up, Overdose, Sorry (Remix) [Bonus Track], Got Me Good [Japanese Bonus Track], Boy Outta Here (feat. Rick Ross) [Japanese Bonus Track], Sweat (feat. 2 Chainz) [Japanese Bonus Track].



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY