Maroon 5 vydávají nový singl a vyráží na speciální turné

12.04.2013 09:20 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Maroon 5
© last.fm
Americká pop-rocková parta Maroon 5 vytahuje ze své stále ještě aktuální desky "Overexposed" další, pořadově čtvrtý singl. Po "Daylight", který momentálně brázdí rádiovými étery na všech kontinentech, kluci vybrali skladbu s názvem „Love Somebody“. K novince, na níž spolupracovali mimo jiné Ryan Tedder z OneRepublic a Nathaniel Motte z dua 3OH!3, se v lednu natáčel videoklip, jehož premiéra se očekává v květnu. Ve stejnou dobu má být singl nasazen do rádií.

"Love Somebody" bude pravděpodobně posledním vydaným počinem ze zmíněné desky, jelikož leader kapely Adam Levine potvrdil, že kapela začala pracovat na nové nahrávce: „Právě jsme s tím začali. Pár výborných kousků už ale máme v záloze.“ Kytarista James Valentine dodal, že nový materiál má o něco temnější zvuk a blíží se tvorbě z debutu "Songs About Jane".

Kromě toho Marooni vyrážejí i na speciální americké turné sponzorované společností Honda. Koncertní šňůra Honda Civic Tour je pořádána již od roku 2001 a během své existence se jí zúčastnili například Linkin Park, Blink-182 či Black Eyed Peas. Maroon 5 budou již podruhé hlavními headlinery (poprvé se jimi stali v roce 2005) a spolu s nimi vystoupí i speciální host, jimž bude zpěvačka Kelly Clarkson. Dvanáctý ročník s třiatřiceti zastávkami startuje 1. srpna ve slavném amfiteátru v Marryland Heights a finišuje 5. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY