Ani Imagine Dragons nevzali Justinovi pozici neprodávanější desky

08.04.2013 09:23 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

I když moc nechybělo, první mezi alby v Británii zůstává "The 20/20 Experience". Jeho pozici nejvíce ohrožoval debut kapely Imagine Dragons. Ti mají dokonce tři písně v nejlepší singlové čtyřicítce. Nejlepší tři singly tohoto týdne ale mají na svědomí Justin Timberlake, Pink a Duke Dumont.
Duke Dumont feat. Ame - Need U
© facebook interpreta
Britský DJ a producent Duke Dumont doteď pouze remixoval slavné hity. Svůj první oficiální singl "Need U", v němž zpívá i mladá a talentovaná zpěvačka A*M*E, vydal poslední březnový týden. V prvním týdnu se songu v Británii prodalo velké množství, a stal se tak rovnou číslem jedna v novém vydání singlové hitparády. "Rád bych poděkoval všem, že šli ven a ten track si koupili. Znamená to pro mě hodně už proto, že jde o můj první oficiální singl," komentoval nečekané vítězství samotný DJ.

Vítězný hit "Let's Get Ready To Rhuble" z minulého týdne se propadnul na šesté místo. Druhá zůstavá Pink s hitem "Just Give Me a Reason", na třetí pozici se vrací "Mirrors" Justina Timberlakea. Už tři týdny je na pětce hitovka "Pompeii" od kapely Bastille. Poprvé se do nejlepší desítky dostal jeden z budoucích hitů přicházejícího léta "Feel This Moment".

Prvních deset singlů uzavírá druhá nejvyšší novinka tohoto týdne. Na svědomí ji má sedmatřicetiletý Michael Bublé, který už za týden vydá svoji osmou desku "To Be Loved". A právě z ní pochází veselá skladba "It's A Beautiful Day".

Na léto má novou desku přichystanou i Chris Brown, s prvním singlem "Fine China" startuje na konci první třicítky. Na čtyřicátém čtvrtém místě je potom píseň Toma Odella "Hold Me", na pětašedesátém startuje Nicki Minaj a Lil Wayne s "High School".

Úspěch v singlovém žebříčku zaznamenali američtí indie rockeři Imagine Dragons. Ti mají svůj velký hit "Radioactive" aktuálně na osmnáctém místě. Tento týden přistáli v žebříčku další tři jejich novinky. "On Top Of The World" na čtyřiatřicátém místě, "It's Time" na konci čtvrté desítky a "Demons" na sedmdesáté páté pozici.

    Top 10 - singly:
  1. N Duke Dumont feat. Ame - Need U (100 Percent)
  2. Pink feat. Nate Ruess - Just Give Me A Reason
  3. Justin Timberlake - Mirrors
  4. The Saturdays - What About Us
  5. Bastille - Pompeii
  6. ▼ PJ & Duncan - Let's Get Ready To Rhuble
  7. Nelly - Hey Porsche
  8. Pitbull feat. Christina Aquilera - Feel This Moment
  9. Bruno Mars - When I Was Your Man
  10. N Michael Buble - It's A Beautiful Day

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Justin Timberlake - The 20/20 Experience
© facebook interpreta
Sice o méně než tři tisíce prodaných kusů, ale i tak má v Británii po třetí nejprodávanější desku Justin Timberlake. Druhá je novinka kapely Imagine Dragons "Night Vision", ta sice v domovské americe vyšla už na podzim minulého roku, do Británie se ale dostala až nyní.

Čtvrtou desku "Sempiternal" vydali metaloví Bring Me The Horizon, debutují s ní na třetím místě, a jde tak o jejich zatím neúspěšnější počin v Británii. Na čtyřce je David Bowie a na pětku vystoupala Pink. Jubilejní šedesátý týden v hitparádě slaví sedmá Emeli Sandé, návrat mezi nejprodávanější desítku po několika týdnech zaznamenalo Rihannino album "Unapologetic". Naopak novinka Depeche Mode se po týdnu na druhém místě propadla až na čtrnáctku.

Vůbec poprvé v historii se od top 20 dostala deska kapely Killswitch Engage, se svým šestým albem "Disarm The Descent" debutují na patnáctce. O dvě místě níže je "Wolf" mladého Američana, který si říká Tyler The Creator. Další dvě místa za ním se objevila britská kapela British Sea Power s "Machineries Of Joy". Poslední novinku v nejlepší čtyřicítce má na svědomí rapper Wiley s albem "The Ascent", které startuje na šestadvacátém místě.

    Top 10 - alba:
  1. Justin Timberlake - The 20/20 Experience
  2. N Imagine Dragons - Night Visions
  3. N Bring Me The Horizon - Sempiternal
  4. David Bowie - The Next Day
  5. Pink -. The Truth About Love
  6. Bruno Mars - Unorthodox Jukebox
  7. Emeli Sandé - Our Version Of Events
  8. Bastille - Bad Blood
  9. Meat Loaf - Bat Out Of Hell
  10. Rihanna - Unapologetic

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY