Chris Brown promluvil o napadení Rihanny

04.04.2013 10:35 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rihanna
© tmz.com
Chris Brown momentálně připravuje album "X" a dokonce už nachystal ochutnávku v podobě videoklipu k prvnímu singlu "Fine China". Pro média je ovšem stále mnohem lepší potravou jeho hojně propíraný vztah se zpěvačkou Rihannou. Tu před několika lety zmlátil (viz foto), ona mu však přesto odpustila a jsou opět spolu.

Brown o napadení nechtěl dlouho mluvit. Skutečnost, že tvoří spolu opět pár, možná pomohla k tomu, aby toto tabu prolomil a pro Today show se rozhovořil o svých pocitech a dojmech.

"Ona zná mé srdce a já zase její. Nezaměřuji se na to negativní, vše je pro mě pozitivní. Chodil jsem dvaapadesát týdnů do poradny a zjistil, že to bylo naprosto špatné. Bylo to poradenství o domácím násilí. Pamatuji se, jak jsem tam každé pondělí seděl a říkal si: Proč jsem to udělal? Opravdu jsem potřeboval pomoct."

Brown tvrdí, že už nic takového nikdy neudělá a bere za svůj čin plnou zodpovědnost. Ke vztahu s Rihannou se moc nevyjadřuje kromě prohlášení, že zpěvačku miluje. "Jsme pořád jako děti. Snažím se to nebrat příliš dospěle. Chci, aby to byla zábava a aby to bylo upřímné."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY