Dr. Dre oznámil konec nahrávání novinky Eminema, sám se opět vrací do studia

27.03.2013 12:12 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dr. Dre
© facebook interpreta
Dr. Dre se nechal slyšet, že práce na novém albu rappera Eminema jsou v podstatě u konce. Prozradil to rádiu Power 106 FM.

Osmačtyřicetiletá legenda rapu tvrdě pracovala na Eminemově osmé řadovce a prozradila, že práce ve studiu ho inspirovala k tomu, aby začal pracovat znovu na svých projektech. S Eminemem spojili své síly už na albu "Relapse" v roce 2009. "Em dokončuje svůj projekt. A pro mě se stal inspirací k tomu vrátit se znovu zpět do studia. Bavím se životem a líbí se mi být kreativní a zkoušet stále nové a rozdílné věci a prostě se snažit zůstat aktivní."

Sám už opravdu dlouho nic nevydal. Na následovníka alba "2001" se čeká už čtrnáct let. "Jak víte, dělám muziku už třicet let. Je trošku složitější udržet si inspiraci a dostat se do toho zpátky. Ale hudba je má první láska a budu ji dělat tak dlouho, dokud budu moci."

Jeho dlouho očekávaná deska "Detox" měla být vydána nejprve v roce 2005 a posléze v roce 2010. Na jeho třetí sólovce se podílejí i kolegové Snoop Dogg a Jay-Z, vyšlo už i několik singlů. "Kush" a "I Need A Doctor" bodovaly v hitparádách už v letech 2010 a 2011. Fanouškům tedy znovu svitla naděje, že se třetího studiového alba od nejlépe vydělávajícího hudebníka (dle časopisu Forbes) konečně dočkají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY