Třetí díl festivalu Magnetic láká opět na světovou DJskou špičku

12.04.2013 16:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Magnetic festival 2013
© facebook interpreta
Po zhruba pěti měsících se vrací úspěšná taneční halovka jménem Magnetic. Milovníci klubové hudby se dočkají v úterý 7. května.

V pořadí třetí pokračování této ojedinělé párty se uskuteční na den přesně od svého debutu a opět do Prahy přiveze celou řadu předních DJských hvězd. Headlinerem bude uznávaný americký producent, remixér a samozřejmě i DJ Steve Aoki. Pro něho bude vystoupení na květnovém Magneticu zároveň i debutem před českými fanoušky.

Dalším hvězdným hostem bude miláček českého publika - Holanďan Sander van Doorn, jehož popularita v České republice stoupá každým jeho dalším vystoupením u nás. Nebude chybět ani jeho kolega Chuckie, který si celosvětové uznání vydobyl nejen svou produkcí a remixy, ale především svými napumpovanými sety. Dalšími vystupujícími budou australská dvojčata NERVO, jejich australský DJský kolega Tommy Trash a holandské sourozenecké duo Showtek. Domácí barvy bude tradičně hájit John Culter.

Vstupenky na akci, která se opětovně uskuteční v PVA Letňany, seženete v síti Ticketpro ve dvou kategoriích. Základní stojí aktuálně 1 190 Kč a jejich cena se bude postupně zvyšovat na konečných 1 400 Kč na místě. Ty s označením Gold - All inclusive, které obsahují neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů v rámci gold teras, pořídíte za 2 900 Kč.

Abyste si udělali obrázek o tom, co vás na květnovém Magneticu čeká, přikládáme i oficiální aftermovie posledního pokračování, které se uskutečnilo v prosinci loňského roku.

MAGNETIC Festival 14th Dec 2012 Prague CZ | Official after movie from LIVE61 on Vimeo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY