Podívejte se na "New Ride" Portless

22.03.2013 15:14 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Portless
© archiv kapely
Už tu není Hynek Toman. Už to nejsou Support Lesbiens, ale Portless. Existují sotva pár měsíců, ale úspěchy už žnou parádní. Super obchod s automobilkou Škoda, výborná píseň, povedený klip. Nové seskupení kolem zpěváka Kryštofa Michala navíc slibuje, že znovu pořádně hrábne do strun.

První píseň formace s názvem "New Ride" byla vybrána v mezinárodní soutěži pro celosvětovou reklamní kampaň na novou Škodu Octavia. Frontman Kryštof Michal tak měl hned důvod k oslavě, ale sám dobře ví, že na to není čas. Kapela musí zkoušet, psát nový materiál, aby měla co nejdříve svým příznivcům co nabídnout. Začátek jí ale nadmíru vyšel. Spolupráci s naší automobilkou frontman kapely ohodnotil pro server Blesk.cz takto:

"Byla to na jednu stranu krásná práce, ale na druhou stranu to byly velké nervy.Všichni z kapely jsme to ale dělali s obrovským nadšením, a to se nakonec ukázalo jako nejdůležitější. Je to začátek našeho působení pod novým názvem Portless a se stejným nadšením a v pohodě chceme pokračovat dál."

Na tuto píseň také Portless natočili videoklip, který najdete pod článkem. Nebyla by to správná kapela, pokud by nechtěla hrát živě. I na tom už se podle slov Kryštofa Michala pracuje: "Dáváme vše dohromady a posluchači se mohou těšit na první koncert 24. dubna v pražském Lucerna Music Baru."

Na zmiňovaný koncert ostatně osobně pozval posluchače i prostřednictvím oficiálního YouTube kanálu musicserveru. Chystané písně jsou zatím dle informací, které Michal zveřejnil na facebooku kapely, "našláplejší, ale taky je tam už i jedna baladka položená na kytaře. Deska bude různorodá, jako vždy. Ale asi bude říznější."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY