Sunflower Caravan dokončují singl, v dubnu ho spolu s videoklipem pokřtí v Roxy

25.03.2013 10:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sunflower Caravan
© facebook interpreta
Pražské trio Sunflower Caravan není potřeba dlouze představovat. Svojí energií při živých koncertech si tato originální pražská kapela dokázala vybudovat během několika posledních let rozsáhlou řadu příznivců. Jde o skupinu pevně etablovanou na české klubové a festivalové scéně, navíc se této kapele daří dlouhodobě účinkovat i v zahraničí. Naposledy se v minulém roce vydala dvakrát do Švédska, z toho jednou společně s Tata Bojs v rámci projektu Czech Invasion. Ve čtvrtek 11. dubna se pak slunečnice po delší době vrátí na podium pražské Roxy, kde slavnostně pokřtí nový singl "How Can You Say?"

Už v minulých týdnech ohlásila kapela prostřednictvím své Facebookové stránky, že chystá vydání nového materiálu, konkrétně skladby "How Can You Say?", kterou někteří fanoušci už znají z živých vystoupení - mimo jiné třeba z nedávného Koncertu za slušného prezidenta v pražském Rock Café. Základy nahrávky společně s dalším materiálem vznikly začátkem léta 2012 v nahrávacím studiu ve Švédském Malmö pod dohledem producenta Jense Andersona.

Na jejím dokončení nyní se skupinou spolupracuje producent a zvukař američan Ian Keloski (Justin Lavash, Monika Načeva, Martin Ševčík). Právě chystaný singl bude první nahrávkou této koncertně velmi aktivní kapely po takřka dvou a půl letech od vydání druhého alba. Jak je již avizováno výše, singl "How Can You Say?" pokřtí Sunflower Caravan 11. dubna v Praze v Roxy, načež se s novým programem vydají na několik českých i zahraničních festivalů. Zatím se tato nepřehlédnutelná trojice napevno zapsala do programu festivalů Colours Of Ostrava a na Grape Festivalu ve slovenských Piešťanech.

Předprodej lístků zajišťuje síť Ticketpro za 90 Kč (+ poplatky) nebo každý všední den od 16:00 do 20:00 klub NoD bez poplatků. Na místě zaplatíte 150 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY