- musicserver.cz">

Čtvrtá deska The Horrors vyjde v září. A má být "jejich nejlepší"

19.03.2013 18:29 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

The Horrors
© last.fm
Ve studiu se aktuálně nachází také pětice Britů říkající si The Horrors. Pracují tam na dosud nepojmenovaném novinkovém počinu, který by se svým úspěchem jistě rád navázal na poslední "Skying" z léta předminulého roku.

Pusu na špacír si tentokrát pustil Tom Cowan, v sestavě dříve hrající na basu, nyní na syntezátor. "Nahrávání jde skutečně velmi dobře, většinu songů máme už hotových," potěšil všechny příznivce v rozhovoru pro NME. "Tvořit budeme ještě měsíc, pak míříme na turné a v září bychom měli mít už hotovo."

Ohledně hudební stránky přizvukoval svému kolegovi Joshuovi Haywardu, který nám již dříve v minulém roce podal prvotní indicie. Takže ano, také čtvrtá nahrávka nás překvapí svou jinakostí. "Je odlišná, ale víc k tomu už nechci říct, protože lidi by si o tom určitě udělali špatnou představu. Každopádně je ale odlišná."

Jako by nestačilo, že už tak někteří z nás nemůžou dodnes rozdýchat kvality jejich posledních kousků, čtvrtým zářezem prý kapela pomyslnou laťku ještě přeskočí. "Jedná se asi zatím o naše nejlepší album," postrašil Cowan. Jedno je tedy jasné; jestliže od debutu, přes "Primary Colours", až po třetí "Skying" zatím hodnocení u nás neustále o jeden bod stoupalo až ke konečné desítce, pro čtyřku pravděpodobně budeme muset udělit výjimku v podobě 11/10. Ale nepředbíhejme.

Čekání si stále můžete - pokud jste tak ještě neučinili - zpříjemnit poslechem remixové kompilace "Higher", která digitálně vyšla v prosinci loňského roku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY