Jessie J si kvůli charitě oholila hlavu

16.03.2013 16:41 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Jessie J
© rap-up.com
Britský popový objev posledních dvou let Jessie J ví, že svého talentu a vybudovaného jména může využít i pro ctnostné účely. Na Ostrovech velice oblíbená a respektovaná charitativní organizace Comic Relief pořádala 15. března každoroční televizní sbírku, během níž se zmiňovaná interpretka nechala dobrovolně připravit o své dlouhé vlasy.

Jak zpěvačka vysvětlila v přiloženém videu, chtěla tímto činem pomoci dobré věci. Neoficiálním mottem charity je totiž léčba smíchem. Jessie tedy celou situaci vzala s humorem a v přímém přenosu nešetřila úsměvy. "Je to ten nejdivnější pocit, co jsem kdy zažila!" okomentovala na pódiu Jessie svůj nový sestřih. Rozhodnutí to nebylo úplně spontánní, svůj úmysl totiž ohlásila už v lednu, kdy se snažila upozornit na tuto charitativní akci.

Organizace Comic Relief vznikla v roce 1985 a jejím cílem je bojovat s chudobou a sociální nerovností. Při letošním ročníku bylo během večera vybráno neuvěřitelných 75 milionů liber, tedy více jak 2,2 miliardy korun. Každý rok má navíc některý z domácích umělců privilegium natočit oficiální hymnu. Letos padla volba na úspěšný boyband One Direction, jejich skladba "One Way Or Another (Teenage Kicks)" je mash-upem "One Way Or Another" od Blondie a "Teenage Kicks" skupiny The Undertones.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY