Kim Wilde a Tony Hadley si zazpívali ve výšce třináct kilometrů nad zemí

13.03.2013 16:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kim Wilde
© PA
Známí zpěváci osmdesátých let Kim Wilde a Tony Hadley si vyzkoušeli celkem nezvyklou věc, udělat koncert v letadle. 128 cestujících v letadle Boeing 767 bylo asi řádně překvapeno, když oba zpěváci vystoupili do uličky, nachystali své nástroje a spustili.

Stali se tak držiteli rekordu, když uspořádali koncert v největší výšce. Předtím ho držel James Blunt, který štkal ve výšce 12 825 metrů. Kim Wilde nemá se zpíváním ve veřejných dopravních prostředcích problém, nedávno totiž připomněla své hity cestujícím ve vlaku.

"Už začínám být mazák ve zpívání v dopravních prostředcích, takže když mě lidé z British Airways požádali, abych zazpívala ve třinácti tisících metrech, prostě jsem nemohla odolat. Byla to opravdu zábava a jsem šťastná, že jsem se toho mohla účastnit," řekla zpěvačka serveru nme.com.

Vedle zápisu do Guinessovy knihy rekordů přinesl výtěžek této akce také nemalou finanční částku na charitu. A ještě poznámka na okraj. Komu by nic neříkalo jméno zpěváka Tonyho Hadleyho, ten si možná vzpomene na kdysi slavnou formaci Spandau Ballet a jejich hit "True", který si můžete prohlédnout a poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY