Ke$ha přijede v červenci do pražského SaSaZu

11.03.2013 11:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ke$ha
© bharatwaves.com
Nespoutaná zpěvačka a rapperka Ke$ha ze Spojených států má 18. července namířeno v rámci svého evropského turné i do pražského klubu SaSaZu!

Rodačka z Los Angeles si jde vždy pevně za svým cílem a vůbec se tím netají. Sama říká: "Prostě od dětství jsem si byla jistá, že chci být rock star a nikdo mě nezastaví." A tak to taky je. Za krátkou dobu své kariéry má na kontě už přes padesát nominací na prestižní hudební ceny a čtrnáct jich proměnila. Tvrdě na sobě pracuje, skládá vlastní hudbu a má na svědomí i několik hitů pro své kolegyně Britney Spears a Miley Cyrus.

Ke$he se podařilo prorazit v roce 2009, kdy se objevila v singlu "Right Round" rappera Flo Ridy a od té doby její hvězda prudce stoupá. Její debutové album "Animal" se stalo ve Spojených státech jedničkou a s megahitem "TiK ToK" pokořila dosavadní rekord digitálního prodeje pro sólovou zpěvačku. Po úspěchu prvního singlu "Die Young" z aktuálního alba "Warrior" právě teď kraluje českým i světovým hitparádám její nejnovější hit "C’Mon".

Její texty jsou často o party a pařbách. Kesha, či stylizovaně Ke$ha, se vůbec netají tím, že ji baví lidi šokovat, ale má i svou jemnější stránku. "Chci dělat hudbu, která bude mít vtip, bude provokovat, mít v sobě drzost. Chci, aby se lidi s mou hudbou cítili při poslechu spříznění," říká o své tvorbě.

O její nekonečné energii a super hlasu se můžete přesvědčit sami naživo na jejím prvním koncertě v České republice: nenechte si ujít tuhle jízdu 18. července v pražském klubu SaSaZu. Vstupenky budou v prodeji od středy 13. března na Ticketpro.cz. Prvních 100 nakupujících získá levnější vstupenky!

Early Bird: 890 Kč
Základní cena: 990 Kč
VIP: 2290 Kč (VIP vstupenka obsahuje VIP vstup, VIP balkon a občerstvení na baru)

Návštěvníci pod 15 let musí být v doprovodu dospělého. Event na Facebooku najdete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY