Londýnská anabáze Justina Biebera pokračuje: zkolaboval na koncertu

09.03.2013 09:15 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Justin Bieber
© Instagram / @JustinBieber
Jak to tak vypadá, na svůj letošní pobyt v Londýně Justin Bieber nebude vzpomínat úplně v nejlepším. Jeho návštěva britské metropole se totiž jeví jako série nešťastných událostí.

Při čtvrtečním koncertu (7. března) v O2 areně se diváci museli spokojit s nekompletním setlistem, protože během jedné z písniček Justin odběhl do zákulisí, aniž by kdokoliv z diváků věděl, co se děje. Posléze přišel na pódium manažer kanadské hvězdy, aby dav seznámil se skutečností, že mladý zpěvák v zákulisí zkolaboval a musel být odvezen do nemocnice. Zhroucení předcházelo jeho několikadenní stěžování na "nedostatek kyslíku". Aby si interpret udobřil své fanynky, polonahý se vyfotil v nemocnici, a zároveň tak všechny ubezpečil, že je naživu.

Justin se v Londýně nachází už vice jak týden, ale provází ho jedna nepříjemnost za druhou. Ve velkoměstě oslavil své devatenáctiny, ovšem oslava byla vůbec nejhorší, kterou kdy zažil. Velkou kritiku a bučení fanoušků si vysloužil za svůj pozdní příchod na koncert 4. března. Jak posléze uvedl, svého dvouhodinového zpoždění lituje. Situaci se pokusil zlehčit prohlášením, že jeho set byl naplánovaný kvůli třem předskokanům až na 21:35, tudíž ve 22:10 začal pouze pozdě o pouhých čtyřicet minut. Zaváhání ho však přijde na devět milionů korun, pokutu mu vyměřil městský soud za porušení nočního limitu na vystupování s živou hudbou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY