Kid Cudi představil nový singl. Deska "Indicud" mu vyjde v dubnu

12.03.2013 18:12 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Kid Cudi
© last.fm
O připravované, v řadě třetí desce hiphopového umělce Scotta Mescudiho alias Kida Cudiho máme konkrétnější povědomí už několik měsíců. Spoustu malých detailů můžeme znát hlavně díky jeho Twitteru. Třeba tak už víme, že "Indicud", jak název třetího alba bude znít, nebude už tak ponuré, ale bude se nést více v "pozitivním a sebevědomém" duchu, a že položek by na něm mělo být údajně sedmnáct.

Dobře můžeme znát i první dvě ukázky "Just What I Am" a "King Wizard", které si rapper poprvé produkoval celé sám. Více se o novince Cudi rozpovídal v rozhovoru pro americký Billboard. "'Indicud' zní skoro přesně tak, jak měl znít už můj debut, kdybych tehdy věděl, jak své představy správně převést do hudby. V tom tkví krása toho alba. Nápady tentokrát pocházejí výhradně ode mě," řekl o nově nalezené schopnosti sám si věci produkovat.

Dále dodal: "Každý song je jako kapitola z mého deníku." Promluvil rovněž o interpretech, které bychom kromě něj měli na trojce slyšet. K již dříve oznámeným hudebníkům, například z minulé nahrávky známého Kanyeho Westa nebo Cage, přidal tak třeba ASAP Rockyho nebo indie rockerky Haim. O konečné a pevně dané podobě tracklistu a jeho spolupracovnících se ale dozvíme nejspíše až těsně před vydáním.

Od minulého týdne je venku také další ochutnávka, singl "Immortal", který si Kid Cudi opět produkoval sám. Kromě vložené úvodní hlášky herce Adama Sandlera z filmu "Billy Madison" (takových vsuvek má prý album obsahovat víc), se dočkáte pozpátku hraného samplu z "Congratulations" od MGMT. Skladbu si poslechněte pod článkem.

Kompletní "Indicud" na pulty obchodů dorazí 22. dubna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY