Anastacia má opět rakovinu, ruší proto turné

01.03.2013 08:12 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Anastacia
© Škoda Auto
Je jí čtyřiačtyřicet let a už podruhé se musí utkat s rakovinou - americké zpěvačce Anastacii se vrátil zrádný karcinom prsu. Poprvé nad touto nemocí zvítězila v roce 2003, po deseti letech je však zpět.

Interpretka měla v dubnu vyrazit na krátké evropské turné, jež mělo začít 6. dubna v Londýně, ale pochopitelně celou šňůru po nepříznivém nálezu zrušila. "Cítím se opravdu hrozně. Zklamu všechny své skvělé fanoušky, kteří se těšili na turné 'A Man's World Tour'. Láme mi to srdce," uvedla poprockerka. Jak ale pokračovala, prý se bude dále věnovat skládání nových písní pro nové album.

Zatím posledním počinem této zpěvačky zůstává deska předělávek "It's A Man's World", jež nezaznamenala žádné velké úspěchy. Poslední pražský koncert Anastacie však ano - zastavila se zde v roce 2009 a její výkon se setkal s kladnou odezvou. Zároveň během svého pobytu v naší zemi předala šek na padesát tisíc korun Luboši Petruželkovi, přednostovi onkologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice. Ten prostředky použil pro Projekt 35, jenž se věnuje pomoci pacientkám právě s rakovinou prsu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY