Na Colours Of Ostrava přijedou i Tomahawk nebo Inspiral Carpets

27.02.2013 12:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Tomahawk
© facebook interpreta
Festival Colours Of Ostrava ohlásil dalšího headlinera. Stane se jím kapela Tomahawk, ve které stojí za mikrofonem Mike Patton z Faith No More. Na novém albu "Oddfellows" pracovali neskutečně dlouho, celých šest let, ale stálo to za to. Podle ředitelky festivalu Zlaty Holušové se jedná o nejvydařenější experimentální album poslední doby.

Přijedou i manchesterští rockeři Inspiral Carpets nebo člověk, který je považován za nástupce slavného Milese Davise, experimentální jazzman John Hassel. Ti, kdo rádi mixují styly, si přijdou na své u francouzských Skip The Use. Pohodovější muziku na pomezí soulu, dubu či jazzu nabídnou Submotion Orchestra, dostaví se i Woodkid.

Příznivcům country, folku, blues nebo rockabilly bude patřit letos na festivalu celá jedna stage. Bude tu i pestrý divadelní program. Známé divadlo Husa na provázku vystoupí s legendární "Baladou pro banditu". Line-up ještě není plný a Holušová slíbila odhalení dalších zajímavých zahraničních interpretů.

Festival v areálu Dolních Vítkovic proběhne, jak jsme již informovali, od 18. do 21. července a vstupenky za současnou cenu 1 650 Kč si můžete zakoupit v e-shopu festivalu, v síti Ticketpro nebo v prodejně Oriental v Ostravě. K hlavním hvězdám budou letos patřit Damien Rice, Jamie Cullum nebo Sigur Rós, z domácích nebudou chybět Pražský výběr, Tata Bojs či Wanastowi Vjecy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY