Justin Timberlake představil obal a tracklist "The 20/20 Experience"

07.02.2013 15:20 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake - The 20/20 Experience
© facebook interpreta
Hudební comeback Justina Timberlakea nabírá na otáčkách. Stejně nečekaně a rychle jako byl zpěvákův návrat oznámen, přichází ve stejně kvapném sledu i nové informace zpřesňující jeho podobu. V obchodech bude "The 20/20 Experience" k vidění od 18. března a hledat ho můžete podle obalu, jenž vidíte nalevo od článku.

Černobílou fotografii zobrazující slavnostně oháknutého Justina za přístrojem na testování zraku pořídil známý britský fotograf Tom Munro. Fotka se tak stane zástupným symbolem pro deset nových písní, které bývalý frontman skupiny 'NSync zařadil na novou nahrávku.

Zajímavé je, že na albu se objeví jediný featuring, ten navíc už známe - je jím hostovačka rappera Jay-Zho v pilotu "Suit And Tie". Skladbu si můžete pustit v lyric video podobě přímo pod článkem. Samotný vizuál bude mít premiéru až v následujících dnech, ale podle všeho se máme na co těšit. Pracoval na něm totiž uznávaný režisér David Fincher.

Tracklist novinky "The 20/20 Experience" vypadá následovně: Pusher Love Girl, Suit & Tie (featuring Jay-Z), Don't Hold the Wall, Strawberry Bubblegum, Tunnel Vision, Spaceship Coupe, That Girl, Let the Groove Get In, Mirrors, Blue Ocean Roar.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY