Debut Dikolsona "The Bear Is Sleeping Now" vyjde v Japonsku

06.02.2013 09:20 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Dikolson
© Minority Records
V roce 2011 u nás vyšlo hned několik znamenitých alb. "The Bear Is Sleeping Now" projektu Dikolson (Filip Míšek) bylo rozhodně jedním z nich. Dočkalo se několika pozitivních recenzí a dostalo se jí i nominace na Ceny české hudební kritiky Apollo 2011. S časovým odstupem v těchto dnech vychází zcela poprvé i na klasickém cédéčku, a to díky japonskému nezávislému labelu Friend Of Mine Records. Tato jinak stylově rozmanitá nahrávka tedy znovu ožívá, včetně vokálních vsuvek všech zúčastněných hostů (Veronika Buriánková, Yoko Honaga, Adam Sarmiento).

CD edice "The Bear Is Sleeping Now" bude mít typické propriety pro japonský trh - OBI strip (kartonový štítek přiložený k balení), rozšířený booklet o texty přeložené do japonštiny a bonusy. V tomto případě se bude jednat o dvě dříve nevydané kompozice "Everest" a "Fencing". Z dostupných informací je patrné, že omezený počet kusů by měl dorazit i do České republiky. Deska tady totiž vyšla pouze v limitovaném nákladu na čirém červeném vinylu a jako download (MP3/FLAC) díky vydavatelství Minority Records.

Poslední zprávou z Dikolsonova tábora je skutečnost, že již usilovně pracuje na následovníkovi tohoto debutu. Kdy se novinky přesně dočkáme, však zatím není známo.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY