Roxy přivítá metal/hard rockovou senzaci Asking Alexandria a jejich hosty

26.01.2013 10:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Asking Alexandria flyer
© facebook interpreta
Velká Británie se stala místem, kde se zrodily mnohé nejvlivnější a nejlepší rockové a metalové kapely, a v roce 2013 k nim můžeme přiřadit i Asking Alexandria, kteří 30.ledna vystoupí v pražském klubu Roxy.

V září 2009 vydala tahle britská senzace své debutové album "Stand Up and Scream", které se stalo velkým hitem na metalovo/hard rockové scéně. Byla to třaskavá směs agresivní muziky s prvky evropského trance, tiché chytlavé melodie, které se proměnují ve vyzrálý sound výjimečné hardcoreové kapely. Právě na takový zvuk čekalo mnoho lidí. Asking Alexandria brzy vyrazila na samostatné severoamerické turné nazvané “Welcome To The Circus.”

V létě 2010 byli headlinery festivalového turné “Thrash and Burn” a po úspěšných koncertech dostali na podzim pozvání hrát jako předkapela All That Remains. Alba Stand Up and Scream se mezitím prodalo přes 70 tisíc kusů a v roce 2010 je čekalo vyprodané britské turné.

V dubnu 2011 Asking Alexandria vydali své druhé album Reckless & Relentless. Ben Bruce (kytara) říká: Asking Alexandria se dali dohromady jen před pár lety. Pocházíme z Yorku v Anglii a doufáme, že si zahrajeme a moc si to užijeme. Už jsme procestovali svět, vydali dvě desky a našli spoustu kámošů. Na našich nových nahrávkách nemáme v úmyslu zpomalit - vývoj je šílená věc, ale my jsme pořád ta stará dobrá Asking Alexandria. Máme pořád svůj sound a hodně jsme ho zlepšili. Chceme být kapelou, která chce hrát spoustu let."

Vstupenky za 485 Kč včetně poplatků jsou k zakoupení v sítích Ticketpro a Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY