Simple Plan letos natočí pátou studiovou desku

23.01.2013 08:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Simple Plan
© simpleplan.com
Pop-punková kapela Simple Plan, pocházející z frankofonní části Kanady, prozradila, že ještě letos natočí nové, v pořadí páté studiové album. Po čtveřici desek "No Pads, No Helmets...Just Balls" (2002), "Still Not Getting Any... " (2004), "Simple Plan" (2008) a "Get Your Heart On!" (2011) o plánech na natáčení dalšího pokračovatele diskografie skupiny promluvili Pierre Bouvier a bubeník Chuck Comeau.

"Máme za sebou spoustu koncertování, takže nyní nabíráme síly. Na léto máme naplánovaných několik koncertů a poté chceme začít dělat na pátém albu, takže pak se ten cyklus bude znovu opakovat. Tak muzika funguje, je to vlastně cyklus. Napíšeme album, vydáme ho a další rok a půl ho po celém světe představujeme fanouškům. Pak si dáme pauzu a začne to celé znovu."

I u nás má toto seskupení mnoho fanoušků a hlavně fanynek, které si je získalo skladbami jako "Shut Up", "Welcome To My Life" nebo "Summer Paradise". Těm, kdo jsou naladěni naopak na romantickou notu, utkvěl v paměti jistě slaďák "Untitled".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY