Podívejte se na "C'mon Let Me Ride" Skylar Grey a Eminema

12.12.2012 09:43 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Skylar Grey a Eminem
© pcm-music.com
Skylar Grey se na hudební scéně pohybuje už nějaký ten pátek, ale do globální hvězdy má stále daleko. Vždy jen krátce zazáří a zase je půl roku klid. Zaregistrovat jste ji mohli už v roce 2006 pod jejím původním jménem Holly Brook, kdy vokálně vypomohla v hitu "Where'd You Go" hiphopového projektu Fort Minor rappera Mikea Shinody z Linkin Park. V témže roce vyšlo i její první album "Like Blood Like Honey", komerčně ale nešlo o žádný trhák.

O čtyři roky později, už pod svým aktuálním pseudonymem, napsala (a nazpívala) pro Eminema a Rihannu "Love The Way You Lie". Hlasově i textově se podílela na rovněž veleúspěšných "Coming Home" od Diddy-Dirty Money nebo "I Need A Doctor" Dr. Dre a Eminema. Najdete ji i coby spoluautorku "Castle Walls" dvojice T.I. a Christina Aguilera. A tak bychom mohli pokračovat...

Její druhé album (resp. první pod novým jménem) "Don't Look Down" tvoří ve studiu s hvězdným producentem Alexem Da Kidem, a pokud by vás ani jeho účast nepřesvědčila o slibných kvalitách a komerčním úspěchu novinky, vězte, že kromě kamaráda Eminema slibuje šestadvacetiletá zpěvačka z amerického Wisconsinu i hostovačku od pekelníka Marilyna Mansona. A o ní se bude psát zcela určitě.

Kromě aktuálního vizuálu, představeném níže, už nějaký čas můžete ochutnávat i videoklipy k "Dance Without You" a "Invisible". Celá deska by měla vyjít na jaře.

A teď už k tomu hlavnímu. Oficiálním prvním singlem je rozjuchaná a zároveň ironická skladba "C'mon Let Me Ride", ve které se Skylar Grey vtipně strefuje do aktuálních popových princezen, v čele s Katy Perry a P!nk. Nestárnoucí zálesák Eminem nechává vzpomenout na Queen a dočkáte se i tříprsých slečen nebo bicyklu s jeleními parohy. Jestli tohle všechno dohromady nezabere, pak zůstane místo pro globální objev roku 2013 volné. Ale nebojte se, ono to zabere...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY