Poslechněte si vánoční "Boxing Day" Blink-182

11.12.2012 13:42 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Blink-182 - Dogs Eating Dogs
© facebook interpreta
Travis Barker a vlastně i Hoppus s DeLongem po comebackové desce Neighborhoods slíbili, že to nejlepší z Blink-182 teprve přijde. A aby kapela dostála svým slovům, rozhodla se pro radikální krok. V říjnu ukončila spolupráci s vydavatelstvím Universal a dnes je nezávislá. Zanedlouho navíc vydává nové EP, které má venku první skladbu "Boxing Day".

Pětipísňové minialbum nazvané "Dogs Eating Dogs" bude v zámoří oficiálně k sehnání od 18. prosince a jeho přebal můžete vidět vlevo. "'Dogs Eating Dogs' nebude vůbec jako 'Neighborhoods', ale nebude to ani pouhý návrat k dřívějším nahrávkám skupiny," řekl Billboardu Tom DeLonge, který si pochvaluje, že Blink-182 opět fungují tak jako před pauzou, kterou ohlásili v únoru 2005. "Jsme spolu, smějeme se, děláme si ze sebe navzájem srandu a vedeme vážné debaty o tom, jestli má, nebo nemá být celý refrén o penisu," dodal zpěvák a kytarista, který současně působí v kapele Angels & Airwaves.

Svátečně laděná skladba "Boxing Day" ale refrén o penisu opravdu nemá (i když vlastně vztahy řeší). Funguje na bázi jemné melodie akustické kytary a potvrzuje slova skupiny o tom, že nadcházející EP bude mírně načichlé folkovou hudbou.

Přesvědčte se sami na stránkách Billboardu, kde je zatím písnička exkluzivně k poslechu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY