Toni Braxton byla hospitalizována kvůli krevním sraženinám

10.12.2012 14:43 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Toni Braxton
© tonibraxton.com
Toni Braxton byla v pátek 7. prosince hospitalizována s krevními sraženinami v důsledku své nemoci lupus erythematodes. Při ní tělo napadá své vlastní orgány, jako je kůže, klouby, ledviny aj. U této vzácné nemoci se střídají fáze klidu a doby, kdy nemoc propuká.

Toto onemocnění v sobě skrývá smrtelný potenciál, a proto byla zpěvačka nucena urgentně vyhledat léčbu. Interpretka hitu "Un-Break My Heart" napsala na Twitter, že je právě kvůli této chorobě v nemocnici a brzy bude zase doma. K radosti fanoušků po pár hodinách oznámila, že se vrací domů, a pronajala si na několik dní služby zdravotní sestry, která se o ni bude starat.

Dodejme, že tato nemoc zabila i zpěvaččina strýce. Zdravotní nesnáze se rodině zpěvačky nevyhýbají už delší dobu. Její druhorozený syn Deizel totiž trpí autismem a ani návštěva nemocnice samotné Braxton nebyla letos její první. Už v lednu tohoto roku jí totiž imunitní systém vypověděl službu.

Přes její nezpochybnitelné úspěchy jak na poli zpěvu, tak herectví, se několikrát ocitla ve velké finanční tísni. Například v roce 2010 přiznala, že dluží padesát milionů dolarů. Naposledy o sobě dala hudebně vědět v roce 2010 a od té doby její fanoušci na následovníka alba "Pulse" netrpělivě čekají.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY