Horkýže Slíže uznali, že s Tomášem Klusem jako hostem na albu přestřelili

10.12.2012 12:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Tomáš Klus
© tomasklus.cz
Slovenská pubrocková formace Horkýže Slíže v bookletu své horké novinky "St. Mary Huana Ganja" uvádí, že v jedné z jejích skladeb hostuje i nový Český slavík Tomáš Klus. Zpravodajský portál Novinky.cz však informoval, že tomu tak není. Sám interpret to potvrdil v rozhovoru pro deník Právo. Lídr kapely Kuko pro stejný list přiznal, že part Tomáše Kluse nazpíval jeden z členů kapely. Uvedl, že šlo o žert. Kapela totiž s Klusem na spolupráci původně domluvena byla, nakonec z ní ovšem sešlo.

To, že skupina nikdy nechodí pro vtip daleko a že ji v podstatě nic není svaté, je známo. Vkrádá se ale otázka, jestli takovéto podvody má skupina zapotřebí. Sám Klus ovšem ukázal charakter a řekl, že se tím dál nehodlá zaobírat. "Je mi to v zásadě jedno. Beztak jsem v jistém slova smyslu veřejným majetkem, takže se podobné věci mohou stát. Dřív mě zaráží, že to udělali kolegové z branže, kteří mi o tom ani neřekli, nebo mi to před vydáním svého alba neoznámili. Měli mi to říct, ale řešit to nebudu a hrotit už vůbec ne. Ostatně je pravda, že jsme spolu o podobné spolupráci skutečně hovořili."

Frontman Horkýže Slíže posléze pro Právo řekl, že tentokrát skutečně přestřelili."Byla to naše hloupost, beru to na sebe. Neměli jsme tam Tomáše uvádět, mělo to zůstat jen jako parodie. Omlouvám se mu za to."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY