Paramore mají hotovo, nová deska vyjde v dubnu

09.12.2012 12:14 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Paramore
© stuffpoint.com
K radosti natěšených fanoušků emorockerů z Paramore tříčlenná formace oznámila, že natáčení jejich nové desky je u konce. Zároveň se podělila i o datum, kdy se albová čtyřka dostane na pulty obchodů. Stane se tak v pondělí 29. dubna příštího roku.

Ačkoliv se jedná už o čtvrtý počin této americké kapely, její název zní "Paramore", což bývá typické spíše pro debuty. Toho jsou si Hayley Williams a spol. vědomi, a všechno proto náležitě vysvětlila na svém webu.

"Deska nesla název naší skupiny po téměř celou dobu svého vzniku. Hledání vhodného jména nám ve skutečnosti většinou trvá týdny, ale u této desky jsme byli hotovi po pětiminutové domluvě. Celé nahrávání alba bylo v podstatě znovuobjevování nás samých jako skupiny a jako přátel. Byl to proces, který nám umožnil svobodu k objevování nových uměleckých břehů a umožnil nám osvobodit se jako muzikanti, zpěváci i jako lidé! Upřímně si myslíme, že nejlepší způsob, jak desku pojmenovat, je nazvat jí tím, čím ve skutečnosti je. Toto album jsme my."

Kromě oznámení data vydání a titulu dokončené studiovky se kapela podělila i o název pilotního singlu, kterým se stane skladba "Now". Song je prý pro skupinu tím nejlepším novým začátkem další éry jejich kariéry. Bližší informace o tom, kdy se ho posluchači dočkají, však Paramore už neprozradili.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY