John Travolta a Olivia Newton-John se setkali opět ve studiu i před kamerou

09.12.2012 09:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Pomáda
© Allmoviephoto.com
Je to už třicet let, co spolu naposledy spolupracovali. Slavný filmový muzikál "Pomáda" má ještě o čtyři roky více, stejně jako megahity "Summer Night" a "You're The One That I Want", kterých se po celém světě prodaly miliony na singlech i soundtracku k filmu. Přesto přese všechno se dva hlavní hrdinové tohoto muzikálu Olivia Newton-John a John Travolta sešli opět spolu jak v nahrávacím studiu, tak před televizními kamerami, aby nahráli a natočili píseň a klip s názvem "I Thing You Might Like It".

Důvodem jejich opětovné spolupráce je vánoční album, na kterém spolupracovala plejáda hvězd za účelem vzdát hold synovi Johna Travolty Jettovi, který zemřel v roce 2009. Australským novinářům řekl Travolta toto: "Olivia a já jsme vždycky chtěli znovu pracovat společně, ale bylo třeba, aby to byl dobrý projekt, aby to nevyznělo nuceně." A pak dodal: "Zpívám rád, ale nemám k tomu moc často příležitost."

Pro projekt s názvem "This Christmas" se mu podařilo zlákat taková esa, jako jsou Barbra Streisand nebo Tony Bennett. Výtěžek z prodeje půjde na nadaci pro boj proti rakovině, kterou má v domovské Austrálii právě Olivia Newton-John.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY