Rytmus na nové desce tvrdí, že hřeší jenom on

30.11.2012 11:40 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rytmus - Jediný čo hreší
© facebook interpreta
Jedna z nejvýraznějších a nejkontroverznějších postav na slovenské hudební scéně, rapper Rytmus, vydává nové album s názvem "Jediný čo hreší". Pětatřicetiletý umělec, vlastním jménem Patrik Vrbovský, novým počinem navazuje na několik let starou desku "Si zabil". Obě nahrávky spojuje to, že se skládají z nejrůznějších singlů, rarit a hostovaček. Většina skladeb oficiálně nikdy nevyšla a seznam hostů na jednotlivých nahrávkách je také velmi zajímavý.

Nová kolekce, která se do obchodů dostane v pátek 7. prosince, vyjma featuringů s polským rapperem Sobotou nebo s Embassy obsahuje i remixy skladeb "Príbeh", "Mama", "Hip hop pojde hore" a také několik novinek.

Vrbovský je jedním ze zakladatelů slovenské kultovní kapely Kontrafakt. V roce 2006 vydal první sólovou desku "Bengoro", po titulu "Kraľ" přišlo v roce 2011 album "Fenomen". Rytmus se poté etabloval jako uznávaný a respektovaný interpret i v show Hlas Česko Slovenska, kde byl v minulém roce po boku své partnerky Dary Rolins, Michala Davida a Josefa Vojtka jedním z porotců.

Tracklist nahrávky je následující: Bomby (Sergei Barracuda Remix), Už bolo toho moc, Monopol, 8. október, Pome sa zblázniť, Pravdivé lži (+Embassy), Stoprocent 2 (+Sobota, Kool Savas, Gural, Wall-E, Bigz), Príbeh (Laris Diam Remix), Technotronic Flow, Jebe, Fajnová (+Igor Kmeťo), Mama (+Alex Sási), Hip hop pojde hore (Remix), Pravdivý príbeh.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY